Hofman Erkende Verhuizers Jan

Hofman Erkende Verhuizers Jan

Verhuizen doet u niet dagelijks; wij wel! Onze gediplomeerde verhuizers staan garant voor een efficient en soepel lopende verhuizing. Bovendien maakt ons bedrijf deel uit van de "Erkende Verhuizers", een predikaat dat de klant extra zekerheid verschaft over de geboden kwaliteit.Wij maken waar wat we beloven, zijn duidelijk in onze afspraken en komen deze ook heel correct na. Voor ieder budget hebben wij een passend service pakket, varierend van een volledig verzorgde verhuizing tot enkel containertransport. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot tijdelijke meubelopslag en kunnen wij uw inboedel ook overzee verschepen. Een veilig gevoel hierbij is dat al onze werkzaamheden volledig verzekerd zijn, zonder eigen risico.
En de prijs? Aan onze scherpe tarieven zult u zich zeker niet vertillen! Vraagt u eens vrijblijvend een offerte aan en oordeelt u zelf!
Onze verhuiswagens zijn uitgerust met hulpmiddelen en materialen om uw inboedel zorgvuldig te kunnen laden en veilig naar de nieuwe woning te brengen. Grote en kleine verhuisliften zijn beschikbaar om uw inboedel, zonder overlast voor andere bewoners, uit hoger gelegen flatgebouwen te halen of naar binnen te brengen.
Door de verscheidenheid aan inboedels is kennis nodig voor het vakkundig dé-/monteren van meubels. Dit is het werk van de verhuisspecialisten van Kuiper Verhuizingen. Onze goed opgeleide en ervaren verhuizers plaatsen uw inboedel op die plaats, waar u het wilt hebben. Wist u dat de meeste schade ontstaat door het verkeerd inpakken van uw persoonlijke eigendommen? Uiteraard kunt u voor het voorbereidende inpakwerk ook bij ons terecht. Onze verhuizers weten als geen ander hoe uw kostbare inboedel verpakt en ingepakt moet worden.
Indien u enkel de assistentie van een paar sterke verhuizers met een verhuiswagen wenst, kunt u gebruik maken van onze "low budget verhuizingen". Wij komen dan niet langs voor het maken van een afspraak, maar u huurt ons op nacalculatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hofman Erkende Verhuizers Jan
Vriezenveenseweg 97
7602AC Almelo

+31 (0)546 714568
info@hofman.nu

Links

Website

Deel deze pagina

Hofman+Erkende+Verhuizers+Jan img