Aarde Werelds Wonen

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

meubelzaken - Aarde Werelds Wonen - kaartoverzicht

Aarde Werelds Wonen

Aarde Werelds Wonen is een unieke zaak en toont veel prachtige, luxe meubelen in haar showroom tegen uiterst aantrekkelijke prijzen.

Aarde heeft een unieke collectie oude en antieke meubelen en gebruiksvoorwerpen uit Centraal Azië. In onze winkel in Amsterdam hebben wij een uitgebreide selectie kleurrijk oud en nieuw textiel, zijden en vilten producten, koperen potten en kruiken, houten, stenen en aardewerk schalen, tribale zilveren sieraden, kralen, handgeknoopte wollen tapijten en kelims. Allemaal ambachtelijke producten uit onder andere Pakistan, Afghanistan, India, Nepal, Kirgizië, Iran, en Oezbekistan.

Services

 • Showroom
 • Gratis advies

Palissander Meubels

Zoekt u een nieuwe tafel, bank of krukje? Aarde heeft ook prachtige nieuwe meubelen naar eigen ontwerp van het kwalitatief hoogwaardige Indisch palissander. Het hout is afkomstig van plantages en het wordt op een eerlijke manier verwerkt tot meubelen.

De lokale benaming is sheesham. De strakke, nieuwe meubelen combineren ideaal in elk interieur met de sprekende, oude Aziatische meubelen en gebruiksvoorwerpen die wij in onze winkels verkopen.

  Openingstijden

  Gesloten
  Opent morgen om 10.00
  maandag10.00 - 17.00
  dinsdagGesloten
  woensdag10.00 - 17.00
  donderdag10.00 - 17.00
  vrijdag10.00 - 17.00
  zaterdag10.00 - 17.00
  zondagGesloten

  Recensies

    5 

  Prachtige meubels

  0

  Community

  Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

  Profielafbeelding gast
  Gast
  Profielafbeelding rob
  Rob
  9 jaar geleden
  Gisteren een Indische palissander bank gekocht, zit heerlijk. Maar het oog wil ook wat, en hij staat nog prachtiger in mijn half-indisch georienteerde huiskamer dan ik had durven dromen.
  Beantwoorden  • 
  Profielafbeelding tevredenklant
  tevredenklant
  1 decennium geleden
  Top bank gekocht, echt hoge kwaliteit. erg tevreden klant
  Beantwoorden  • 

  Adres- en contactgegevens

  Aarde Werelds Wonen
  Westerstraat 10
  1015MJ Amsterdam

  +31 (0)20 4233210

  Eerlijke Handel

  Aarde staat voor de principes van Fair Trade – eerlijke handel. Wij kopen al onze producten zelf in! Aarde is ervan overtuigd dat kleinschalige, eerlijke handel een stevige basis vormt voor economische ontwikkeling van achtergebleven gebieden.

  Méér nog dan financiële bijdragen zonder tegenprestatie garandeert een gezonde manier van zaken doen een ontwikkeling van alle betrokkenen op eigen kracht vanuit sterkte en niet vanuit eenzijdige afhankelijkheid. Eerlijke handel met wederzijds respect en waardering, vanuit het verstand én het hart.

  • Fair trade

  Deel deze pagina

  Aarde+Werelds+Wonen img