Bondarenko

Bondarenko

Resultaat gericht, zelfstandig werkend, communicatief sterk is Bondarenko S een sterke sociale teamspeler die zich goed inleeft in de wens van haar klant.
In de vele jaren dat Bondarenko S nu werkzaam is als kunstschilder en decoratieschilder heeft ze zichzelf vele vaardigheden aangeleerd, van marmer imitaties en hout imitaties tot sjablonen op wanden en meubels. Ook is Bondarenko S een creatief kunstenaar met een geheel eigen stijl.
Het werk van Bondarenko S wordt regelmatig getoond op tentoonstellingen in het gehele land. Kijk op de agenda voor een expositie bij u in de buurt om het werk live te bewonderen.
Wellicht heeft u interesse gekregen in het werk van Bondarenko S en wilt u meer weten. Neem dan contact op voor geheel vrijblijvende informatie.
Huis-, kunst-, en decoratie schilder, een unieke combinatie om een extra persoonlijke touch aan uw huis, kantoor of bedrijf toe te voegen.
Uw huis is uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi maar straalt vertrouwen uit en draagt bij tot het waarde behoud van uw woning. Wanneer u uw woning een opfrisbeurt geeft laat u beslist niets aan het toeval over.
Om een extra persoonlijke touch aan uw huis toe te voegen, kunt u ook denken aan een combinatie met decoratie werk.
Geheel naar uw wens kan Bondarenko S uw woning voorzien van een prachtige subtiele muurschildering of een totale wanddecoratie.
Door de jaren lange ervaring kunt u Bondarenko S een specialist op het gebied van decoratie werken noemen.
Met een specialist als Bondarenko S in te zee gaan biedt u niets dan voordelen. Geen zorgen tijdens de werken, geen problemen achteraf. Veel risico's worden dankzij de vakkennis en jarenlange ervaring vermeden.
En... Bondarenko S houdt rekening met uw budget, kwaliteit hoeft niet duur te zijn!!!
Het werken met kwasten is de passie van Bondarenko S. Het liefst wil Bondarenko S eigen creatieve geest inzetten als kunstschilder en zo mooie producten creeeren waar klanten jaren lang veel plezier van hebben.
Door geduld en jarenlange ervaring is Bondarenko S in staat om goed naar haar klanten te luisteren. Om zo al haar schilderijen geheel in passende stijl en sfeer te schilderen dat ze een persoonlijke uitstraling hebben.
Portretschilderen is een ware uitdaging. Ieder gezicht van jong tot oud is uniek. De expressie van ogen, de kleur en structuur van de huid exact weer te geven op het witte doek is iedere keer weer een enorme uitdaging.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Deel deze pagina

Bondarenko img