DP Ede

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

meubelzaken - DP Ede - kaartoverzicht

DP Ede

DP Ede: Interieurbouw en montage.

Montage
DP EDE Interieurmontage: Gespecialiseerd in het monteren van UW interieur!

Onze montagemedewerkers zorgen ervoor dat uw interieur perfect gemonteerd en geplaatst wordt.Vanaf het uitzetten van de maatvoering tot aan het monteren zorgt DP EDE Montage voor een soepel verloop van dit proces. Wij lossen zo uw (tijdelijke) capaciteitsproblemen op of nemen werken van u over zonder uw concurrent te zijn of te willen worden! Op deze manier is DP EDE Montage het naadloze verlengstuk met mensen, materiaal en knowhow van en voor uw bedrijf of organisatie.


Interieurbouw
Van ontwerp tot eindproduct maakt DP Ede interieurs en meubels op maat. Kwaliteit en service staan daarbij natuurlijk centraal!

De gedreven vakmensen van DP Ede zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkinterieurs voor particulieren, bedrijven, winkels, showrooms, hotels, apotheken, ziekenhuizen, architecten en overheidsinstellingen.

Werkplaatsdiensten
Aan DP Ede kunt u, als interieurbouwer, met een gerust hart uw project uitbesteden. Onze werkplaats in Ede is voorzien van zeer moderne apparatuur waaronder een CNC en een vacuumtafel. Hier verzorgt men de opdrachten van derden, waarbij meubels, componenten en onderdelen van het interieur volledig,
vanaf 'scratch' worden gemaakt.

Veel collega-interieurbouwers weten inmiddels de weg naar de werkplaats van DP Ede te vinden om hun projecten zorgloos uit te besteden.

Het enthousiaste DP Ede team bestaande uit vakmensen, realiseren door hun kennis, ervaring en vaardigheden de meest uiteenlopende projecten. Zij werken nauwkeurig samen en hebben liefde voor het vak wat keer op keer een prachtig eindresultaat oplevert voor de klant.

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 22 aug om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DP Ede
Frankeneng 17/D
6716AA Ede

+31 (0)318 621184

Links

Website

Deel deze pagina

DP+Ede img