Zitselekt

Zitselekt

"Heeft u moeite met opstaan of zoekt u een fijne stoel om heerlijk in te kunnen zitten en ontspannen? Wij hebben een uitgebreide collectie sta-op stoelen maar ook relaxfauteuils en draaifauteuils. Veel van onze sta-op stoelen kunnen naar hartenlust aangepast en uitgebreid worden. Vaak is het mogelijk de rug, armleuningen en stoelpoot aan te passen. Qua bekleding is er veel mogelijk zoals stof en leer in diverse kwaliteiten en kleuren, maar bij enkele stoelen kunt u ook materialen combineren.

Onze sta-op stoelen, relax- en draaifauteuils zijn in ieder geval in 3 ergonomische afmetingen: small, medium en large. U kunt kiezen of u de stoel elektrisch of manueel verstelbaar wilt. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende functies, zoals; verstelbare rug, voetensteun, lende steun, sta-op functie. Verder zijn er nog comfort functies zoals een accu, een USB poort, stoelverwarming met meerdere standen en een massagefunctie."

Services

  • senioren stoel
  • elektrische stoel voor ouderen
  • senioren fauteuils
  • elektrische fauteuils
  • electric armchair

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Seniorenstoelen zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Deze stoelen bieden bijvoorbeeld hulp bij het opstaan, of ze vergemakkelijken het gebruik doordat de stoel elektrisch verstelbaar is. Denk aan een verstelbare voetensteun of lende steun. Het allerbelangrijkste kenmerk voor een seniorenstoel is in de meeste gevallen toch de op sta hulp. Met deze functie wordt u ondersteund bij het opstaan uit de stoel. Wat de juiste stoel is, hangt af van persoonlijke voorkeuren, maar ook uw lichaam. Comfortabel zitten is namelijk niet hetzelfde als gezond zitten. Bij ZitSelekt gaan we voor een stoel op maat, met de juiste balans tussen ergonomie, comfort en vormgeving.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Zitselekt
Oosteinde 14
8316 BL Marknesse

+31 +31850477903
info@zitselekt.nl

KvK

Nummer
25347891

Status
Actief

Deel deze pagina

Zitselekt img