Atrium

Geopend tot 20.00

meubelzaken - Atrium - kaartoverzicht

Atrium

Bij de gezondheid van een woning staan weinig mensen stil. Men zou de woning als de derde huid van de mens moeten zien. Ook deze huid, uw huis, zou net als uw eigen huid dezelfde functies moeten kunnen uitoefenen.
Een huid moet u beschermen tegen de elementen, warmte, koude, wind en regen. Een huid moet u ook beschermen tegen ziektekiemen zoals virussen en bacteriƫn. Deze eigenschappen verwacht u van uw huid, maar zou u ook als eis aan uw woning kunnen stellen.

Uw huis moet kunnen ademen
Uw huis zou net als uw huid moeten kunnen ademen. Het effect van een plastic jas die uw huid omsluit en afsluit kennen we allemaal en geeft een gevoel van broei en verstikking. Een geplastificeerd huis is maar een kleine stap verder en geeft hetzelfde verstikkende gevoel. Een plastic huis heeft bijvoorbeeld synthetische vloerbedekking en vinyl behang op de wanden en synthetische latex op het plafond. Kijkt u maar eens in uw eigen huis rond en bekijk de oppervlaktes maar eens, welke kunnen nog ademen? De meeste oppervlaktes zijn synthetisch, gelakt of met kunststof afgewerkt. Als oppervlaktes niet kunnen ademen kunnen ze geen vocht opnemen en afstaan.

Natuurlijk woont u beter
Natuurlijke producten dragen bij aan een gezond binnen klimaat. Atrium gaat ervan uit dat haar producten uw leven in uw huis aangenamer maken. Zij streven naar een mens die leeft in een gezonde en inspirerende leefomgeving en dagen u uit om eens een bezoek te brengen aan een van de winkels om daar inspiratie op te doen.

Services

  • Online bestellen
  • Webwinkel

Merken

Atrium heeft in haar assortiment producten van de volgende merken:

  • Aquamaryn
  • Dennebos Flooring
  • Forbo
  • Green Sleep
  • Moso
  • Varier

Openingstijden

Open
Sluit om 20.00
maandag12.30 - 17.30
dinsdag9.30 - 17.30
woensdag9.30 - 17.30
donderdag9.30 - 17.30
vrijdag9.30 - 20.00
zaterdag9.30 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding van vliet
van vliet
6 jaar geleden
Was vandaag net 5 min voor sluitingstijd binnen maar gelukkig lieten ze me nog even rustig rondkijken! Zeer prettige zaak en vriendelijke medewerkers!
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Atrium
Daalseweg 109
6521GG Nijmegen

+31 (0)24 3234541
info@woonwinkelatrium.nl

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Deel deze pagina

Atrium img