Vos Meubelstoffeerderij

Gesloten (di 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

meubelzaken - Vos Meubelstoffeerderij - kaartoverzicht

Vos Meubelstoffeerderij

Gestoffeerde meubelen geven een persoonlijk tintje aan uw interieur. Uw voorkeur voor stijl, kleur, dessin en materiaal komen daarin volledig tot uitdrukking.
Maar helaas door jaren intensief gebruik, gaan gestoffeerde meubelen verslijten en minder fraai uitzien terwijl het meubelstuk zelf niets mankeert. Een nieuw "jasje" dat wil zeggen een nieuwe bekleding geheel naar uw wensen van een creatieve meubelstoffeerder die zijn meesterhand verraadt, doet dan wonderen. Modern, klassiek, elegant, rustiek, sierlijk of romantisch het maakt niet uit, wij gaan voor vak-en maatwerk.
U vindt bij ons stofferingen om van te dromen en u bent verzekerd van zorgvuldig vakmanschap. Wij doen er alles voor dat ongetwijfeld een van uw geliefde plekken in huis er weer piekfijn bij komt te staan.
Wij komen u graag met een goed advies tegemoet.
Meubels Opnieuw laten stofferen lijkt een moeilijke keuze maar hoeft dat niet echt te zijn. Graag komen wij op afspraak bij uw thuis, bekijken het/de opnieuw te stofferen meubel(s) en vertellen u vervolgens wat voor mogelijkheden er zijn: in gezamenlijk overleg ontstaat er een vrijblijvend advies dat afgestemd is op uw interieur en dat past binnen uw budget. Uiteraard wordt dan beslissen voor u een stuk gemakkelijker.
Meubelatelier john vos een meubelstoffeerder die uitblinkt in creatief vakmanschap

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag10.00 - 14.15
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vos Meubelstoffeerderij
Pepijnstraat 110
5921HP Venlo

+31 (0)77 3825957

Links

Website

Deel deze pagina

Vos+Meubelstoffeerderij img