Erminio Timmerwerken

Erminio Timmerwerken

Erminio's timmerwerken; ambachtelijk onderhoud en herstel van woning of boerderij. Wij geven u graag advies over elke verbouwing van uw woning of boerderij. Centraal staan daarbij de waardevermeerdering van uw woning en een toename van uw wooncomfort. Door onze jarenlange ervaring combineren wij een ambachtelijke werkwijze met hedendaagse mogelijkheden.
Bij restauraties van woningen en boerderijen hebben wij ook oog voor detail, zoals speciale sierlijsten en een originele afwerking. Wij hebben aanvullend, een meubelmakers opleiding gevolgd, daardoor maken wij ook op verzoek keukens en meubels op maat. Wij beschikken over een volledig ingerichte machinale werkplaats. Er wordt door ons uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en leveren daarbij ook gewenste oplossingen voor badkamers en keukens, zoals granito aanrechtbladen.
Wij gebruiken passende materialen die bijdragen aan een duurzame renovatie van uw eigendom. Uiteraard werken wij alleen met FSC- gekeurd hout en milieuvriendelijke materialen. Bij verbouwingen kijken we, samen met u, naar energiebesparende investeringen zoals dubbel glas en isolatie.

Services

  • Duurzaam bouwen
  • Ambachtelijk woningherstel

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Erminio Timmerwerken
Kerkstraat 3
9541CD Vlagtwedde

+31 (0)6 53667525

Links

Website

Deel deze pagina

Erminio+Timmerwerken img