Van der Linde Kastenwanden bad En keuken

Van der Linde Kastenwanden bad En keuken

Met een kastenwand op maat van Van der Linde kiest u voor vele jaren aan opbergplezier, waarbij kwaliteit bovenaan staat. Van der Linde Interieurbouw te Zuidlaren (nabij Assen, Groningen en Haren) is gespecialiseerd in kastwanden, keukens en badkamers. We beschikken al meer dan 25 jaar over vakkennis en een eigen montagedienst. Ook verzorgen wij service en onderhoud voor bestaande keukens en badkamers.
In onze showroom staan een aantal kastenwandsystemen die geheel op maat worden gemaakt. Hoekkasten, inloopkasten en zelfs kasten onder een schuine kap, de mogelijkheden zijn onbeperkt.
U heeft de beschikking over een enorm scala aan kleuren, systemen, materialen en kastindelingen, die u eindeloos kunt combineren, totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. De keuze is groot, zodat u altijd de passende oplossing vindt. U kunt bijvoorbeeld uw kastinterieur voorzien van lades op maat of van ladefronten in dezelfde kleur als uw schuifdeuren.
Uitgangspunt voor Van der Linde is het in staat zijn om voor de beste kastoplossingen en opbergmogelijkheden te zorgen om uw kastidee te realiseren.
Showroombezoek op afspraak!

Services

  • Showroombezoek op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van der Linde Kastenwanden bad En keuken
Hogeweg 7
9472PA Zuidlaren

+31 (0)50 4090202
vanderlinde@kastidee.nl

Links

Website

Deel deze pagina

Van+der+Linde+Kastenwanden+bad+En+keuken img