SJ Interieurs

SJ Interieurs

SJ interieurs is sinds 1997 actief in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige meubels en interieurs naar wens.
Met vakmanschap en passie voor het vak leveren en produceren wij ieder meubel en project met evenveel zorg en aandacht. Of het hier nu gaat om die ene salontafel in een bepaalde stijl of een complete winkel-inrichting. Want kwaliteit en het nastreven van perfectie is ons uitgangspunt.
Deze filosofie komt dan ook tot uiting in zowel ons werk als onze producten.
Uw inspiratie, onze creatie.
Wij zijn van mening dat leef- en werkomgeving onlosmakelijk verbonden zijn met hoe wij ons in het dagelijks leven bewegen en voelen. Dat houdt niet op bij vorm en kleur maar werkt ook door in zaken zoals ergonomie en functionaliteit.
Om deze reden creëren wij al onze inrichtingen op basis van de bestaande ruimte met gevoel voor detail. Met onze ontwerpers kunnen wij al uw wensen en ideeën realiseren.
Onze werkwijze.
Bij SJ interieurs houden wij van duidelijke afspraken. Daarom hebben we onze werkwijze kort samengevat in onderstaande fases.
Het in kaart brengen van uw visie en wensen (materiaalkeuze, kleuren etc. etc.), op basis hiervan bekijken we met elkaar hoe dit optimaal te realiseren is.
Aan de hand van hetgeen eerder besproken is maken we een schetsmatig eerste ontwerp.
Zodra het ontwerp concreet is stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.
Als alles naar tevredenheid is maken wij een definitief ontwerp en stemmen dit met u af. Ten slotte maken wij in overleg een planning en kunnen wij de materialen gaan bestellen.
Volgens afspraak plaatsen wij het interieur op locatie of leveren de meubelstukken af. Samen inspecteren we dan het eindresultaat zodat wij zeker weten dat alles naar wens is.
SJ interieurs heeft zijn wortels in de scheepsbouw.
Na jaren lange ervaring met een grote verscheidenheid aan scheepscasco’s en vele soorten materialen is SJ interieurs uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van scheepsbetimmeringen.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van casco bouwers en installateurs. Onze vakmensen zijn voor u beschikbaar om tot het gewenste resultaat te komen.

Services

  • Gratis offerte
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

SJ Interieurs
Timpweg 15
9731AK Groningen

+31 (0)50 8795133

Links

Website
-

Deel deze pagina

SJ+Interieurs img