Boudesteijn Wonen En Slapen

Boudesteijn Wonen En Slapen

Boudesteijn Wonen en Slapen is een echt familiebedrijf. Het werd in 1933 opgericht door Reinier Boudesteijn. Hij begon in die jaren met het stofferen en repareren van meubelen.

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat zich al meer dan 70 jaar bezig houdt met de vele ingrediƫnten voor een stijlvol interieur.

De tijd verandert en wij veranderen mee. Na een grondige verbouwing is onze nieuwe showroom weer in gebruik genomen. In de sfeervol nieuw
ingerichte showroom treft u en compleet aanbod op het gebied van Wonen, Slapen en woning- en bedtextiel.

Ervaar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw woning persoonlijkheid te geven en waar een deskundig en vriendelijk advies nog steeds standaard is.

Graag tot ziens.

Projectinrichting

Voor kantoren, scholen, winkels, openbare ruimten of andere projecten bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor zowel vloeren als ramen hebben wij een uitgebreide project-collectie voor u samengesteld. In de loop der jaren hebben wij al vele scholen, winkels en kantoren gestoffeerd. Door onze ervaring zijn wij ook op projectgebied in staat om u van een goed advies te voorzien.

Wanneer u een aanvraag heeft ingediend, maken wij een afspraak met u om te inventariseren wat uw wensen zijn en hoe wij hierop kunnen aansluiten. De ruimtes/vloeren worden bekeken, zodat wij precies weten wat wij u moeten adviseren om onaangename verassingen te voorkomen. Aansluitend ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte en maken wij eventueel een afspraak met u om de offerte door te nemen. In dit gesprek staan wij uiteraard open voor vragen en/of wijzigingen. Een persoonlijke benadering staat in dit gehele traject centraal.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Boudesteijn Wonen En Slapen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
zijn er lampen voor keuken ( plafond) aanwezig?
Beantwoorden  • 
beste Jolanda,

Dit bedrijf is helaas niet meer actief.

U kunt een alternatieve meubelzaak zoeken via https://www.meubels-in.nl/maassluis
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding h. zuur
H. Zuur
4 jaar geleden
Waarom ligt de telefoon ernaast al dagenlang?
mvg
Beantwoorden  • 
Beste meneer/mevrouw,

dit bedrijf heeft helaas een faillissement aangevraagd. U kunt contact opnemen met de curator van deze zaak middels tel nummer 0181611677
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boudesteijn Wonen En Slapen
Industrieweg 86/92
3144CH Maassluis

+31 (0)10 5912729

Deel deze pagina

Boudesteijn+Wonen+En+Slapen img