Rinzema Meubelmaker En Restaurateur

Rinzema Meubelmaker En Restaurateur

Hallo, ik ben Wietse Rinzema en ik ben meubelmaker/-restaurateur. Mijn bedrijf is gevestigd in het Friese plaatsje Nij Beets. Naast ons woonhuis is de werkplaats waar alle machines, gereedschappen en materialen aanwezig zijn om mijn werk als meubelmaker/-restaurateur uit te voeren.
Restauratie en reparatie meubelen.
Bij restauratie betreft het vaak een erfstuk uit de familiekring en heeft doorgaans een emotionele waarde. Deze meubels zijn vaak gammel, verkleurd of beschadigd. Maar na herstel een waardevolle aanvulling op uw meubilair.
Meubels op maat.
Wanneer u op zoek bent naar nieuwe meubels en u kunt niet vinden wat u zoekt, qua uitstraling, maatvoering of juiste houtsoort, dan kan ik het voor u op maat maken. Of het nu gaat om een tafel, inbouwkast, tv-meubel, dressoir, ladekast, enz.
Tuinmeubelen.
Als buitenmeubel maak ik een luxe eikenhouten buitenmeubel met aangepast zitcomfort. Deze meubelen zijn standaard afgewerkt met gekookte lijnolie en kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan. Ze zijn in verschillende modellen leverbaar. Bij gewoon onderhoud zult u hier jarenlang plezier van hebben.
Interieurbetimmeringen.
Schuifdeuren, inbouwkasten, lambrizering, radiatorbekleding, vensterbankbetimmering; alles is mogelijk. U vraagt, wij draaien!
Vanuit de werkplaats aan huis maak ik met geduld en uiterste preciezie alles op maat. Soms zijn het ingewikkelde houtdraaivormen die aan een te restaureren oude wandklok gemaakt moeten worden, soms is het in vorm brengen van antieke spiegellijsten. Of meubels waar houtworm uit moet, op kleur brengen, of het verwijderen van oude afwerklagen. Kortom, de oude ambacht van meubelmaker wordt in grote mate beheerst. Niets op dat gebied is mij nog vreemd.
Neem vrijblijvend contact op.
Ik werk voor zowel (antiek)winkels als rechtstreeks voor de consument. Het werk omvat eigenlijk alles wat met hout te maken heeft. Bij restauratie en reparatie is het van belang om meubelen in authentieke staat (terug) te brengen. Ik werk dan ook zoveel mogelijk met houtverbindingen waarbij de constructie van zichzelf al sterk is. Bij voorkeur hout dat past bij het meubelstuk.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Rinzema Meubelmaker En Restaurateur
Domela Nieuwenhuisweg 11
9245VA Nij Beets

+31 (0)512 461298

Deel deze pagina

Rinzema+Meubelmaker+En+Restaurateur img