BoConcept

Gesloten (ma 13.00 - 17.30)

Toon openingstijden

meubelzaken - BoConcept - kaartoverzicht

BoConcept

BoConcept Waddinxveen presenteert een ruime collectie aan design meubels op 700 m2. Denk aan design stoelen, fauteuils, banken, kasten, tafels en meer. We kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden die BoConcept meubels bieden. Wij helpen u graag uw smaak, uw ruimte en uw budget samen te laten smelten tot één geheel.
Wonen in een kleine ruimte kan een uitdaging voor iedereen zijn. Zet daarom uw meubels aan het werk. Haal het meeste uit de ruimte met geoptimaliseerde opbergruimte en multifunctionele meubels.
Laat het huis uw persoonlijkheid uitstralen.
Styling is alles.
Soms zijn er alleen maar een paar accessoires nodig om een hele nieuwe look te creëren. Styling kan wonderen doen. Kijk maar eens wat er met deze zitbank gedaan kan worden.
Keuken, eetkamer en hal. Soms heeft een kamer meerdere functies. Wordt geïnspireerd over hoe u al deze functies in een kamer kunt combineren tot een functioneel, persoonlijk, warm en gezellig geheel.
BoConcept meubels geven u de optie om uw huis een persoonlijke look te geven. De meeste meubels die u ziet bestaan uit elementen die u kunt combineren tot het perfecte ontwerp voor u. Natuurlijk heeft u ook keuze in kleur.
Onze zitbanken zijn gebaseerd op een modulair systeem waardoor u de maat en vorm van de zitbank geheel op uw eigen wensen kunt afstemmen.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 13.00
maandag13.00 - 17.30
dinsdag9.30 - 17.30
woensdag9.30 - 17.30
donderdag9.30 - 17.30
vrijdag9.30 - 17.30
zaterdag11.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De meubels-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Deel deze pagina

BoConcept img